Om UiO: Opplevelser

UiO: Opplevelser er et formidlingsprosjekt. Vi leker med vitenskap for å skape undring, innsikt og opplevelser.

Sommeren 2013 fant du oss på Tusenfryd. Der kunne vi fortelle deg hvorfor det er så morsomt å kjøre berg-og-dal-bane.

I 2014 sikter vi enda litt høyere og bygger vår egen lille attraksjon. Følg med mens vi gradvis avslører hva vi bygger. Kanskje klarer du å gjette deg frem til det før vi er ferdige?

Her er gjengen klare for målinger!

Her er 2013-gjengen klare for målinger! Fra venstre mot høyre: Andreas Nakkerud, Elina Melteig, Roger Antonsen, Kristin Sunde, Ilyá Kostolomov

Hvem er vi?


Roger

Roger Antonsen

Førstelektor ved Institutt for informatikk, Universitetet i Oslo. Roger forsker innenfor logikk, eksperimenterer med ulike måter å formidle vitenskap på og sjonglerer for å illustrere matematiske strukturer.


Andreas

Andreas Nakkerud

Masterstudent ved Institutt for informatikk, Universitetet i Oslo. Andreas har teoretisk og praktisk erfaring med krefter: teoretisk fra en Bachelor i fysikk ved Universitetet i Oslo og praktisk fra fallskjermhopping.


Elina

Elina Melteig

Masterstudent i nanoteknologi, Universitetet i Oslo. Elina liker å teste nye ting og er fascinert av både språk og realfag. Hun foretrekker 3 G fremfor 0 G og liker å bade.


Jonathan

Jonathan Ringstad

Jonathan Ringstad har bachelorgrad i Matematikk, Informatikk og Teknologi fra Universitetet i Oslo. Jonathan begynte med JavaScript og HTML da han var 6 år, og har programmert siden.


Henning

Henning Pedersen

Henning Pedersen er filmskaper hos Varde Hartmark og en av Norges mest erfarne multikopterbyggere.


Benjamin

Benjamin Sørlie Ormset

Benjamin Sørlie Ormset har studert ingeniørfag med informatikk ved Høgskolen i Østfold, og er nå bachelorstudent ved Insitutt for informatikk ved Universitetet i Oslo.


Ilyá

Ilyá Kostolomov

Bachelorstudent ved Universitetet i Oslo. Ilya er en alt-mulig-mann som jobber døgnet rundt med 3D-printing og Arduino! Han har hjulpet til med å lage måleutstyret til Vitenfryd-prosjektet.

Kristin

Kristin Sunde

Bachelorstudent ved Institutt for informatikk, Universitetet i Oslo. Kristin har en brennende interesse for steampunk og realfag. Hun har hjulpet til med å lage vår Tusenfrydstand.


Universitetet i Oslo
UiOOpplevelser er et initiativ for å øke interessen for forskning og vitenskap, med spesielt fokus på realfag. Prosjektet er drevet av Universitetet i Oslo. På sikt er målet å gjøre stunt i mange varianter på ulike steder.

Ett svar til “Om UiO: Opplevelser”

  1. […] Antonsen fra Institutt for informatikk, som leder prosjektet. Han har fått med seg sommerjobberne Elina Melteig og Andreas Nakkerud i utformingen av et formidlingsopplegg på selveste Tusenfryd der også publikum skal kunne […]

Legg igjen en kommentar