Dødsangst på jobb

Elina Melteig
Jeg er nok litt redd, ja...

Den beste sommerjobben noensinne!

Det er ikke hver dag man henger i en tynn tråd 33 meter over bakken. Ved siden av meg henger kollegaen min og sjefen. Jeg tenker at «dette er den beste sommerjobben noensinne», men jeg ombestemmer meg i det vi når toppen …

En vanlig dag på jobb

Vi sitter i tredje etasje på Instituttet for informatikk ved Universitetet i Oslo. Allerede den første dagen skaffet vi vannkoker til kaffe og nye tusjer til tavlen. Foran oss hadde vi noen travle prosjektuker. I løpet av en vanlig dag på jobb har vi som regel fått minst ti gode ideer, skrevet på bloggen, gjort beregninger, fikset programmet som gjør beregningene og visualiserer dem, gjort nye målinger, fikset programmet på nytt, blitt enige om hvordan filmen og nettsidene skal se ut, kommet med ti nye ideer, endret planene, osv. Med jevne mellomrom har vi testet utstyret på Tusenfryd. Samtlige av oss er glade i berg-og-dal-baner, men det er ikke fritt for at vi er litt redde. Det blir veldig avslørende når man har et GoPro-kamera rettet mot ansiktet. Nedenfor har vi lagt ved noen bilder som helt tydelig viser at vi også er litt redde!
Oi, det var langt ned

Oi, det var langt ned

Oooh...

Oooh…

Ikke rart man er redd når det er dette man ser!

Ikke rart man er redd når det er dette man ser!

Er man tilstrekkelig redd hender det man ser lyset i enden av tunnellen!

Er man tilstrekkelig redd hender det man ser lyset i enden av tunnellen!

Det kan være nyttig å se ting fra et annet perspektiv, for eksempel opp-ned

Det kan være nyttig å se ting fra et annet perspektiv, for eksempel opp-ned

Vi er enige om at dette var over middels spennende...

Vi er enige om at dette var over middels spennende…

Kommentarer er stengt.